ssr-cultural-complex-keab

Spread the love

ssr-cultural-complex-keab

ssr-cultural-complex-keab

 

The site offers dramatic view from two directions. One faces bamboo grove, and the other faces pine forest. One of the important considerations regarding to this project development was maintaining visual contact with the two types of beautiful sight. The main concept of the design is to create an architecture that is truly connected to implement this, we built internal and external connections using the gaze toward nature. Finally, we produced linking the boundary between nature and architecture. Behind Story. The client is a firefighter who is about to retire. The most important thing in his life is “water” that rescues people. So, “water space” located between architecture and the environment, was intended to express his life metaphorically. While you pass through the building, you can hear the sound of the water from the connected space between inside and outside.

 

ssr-cultural-complex-keab

 

 

ssr-cultural-complex-keab

 

ssr-cultural-complex-keab

 

ssr-cultural-complex-keab

 

 

ssr-cultural-complex-keab

 

ssr-cultural-complex-keab

 

ssr-cultural-complex-keab

 

ssr-cultural-complex-keab

 

ssr-cultural-complex-keab

 

index

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *